Egy-egy komolyabb kutatásban bizony sok munka van. Számomra ez nem kötelesség, hanem hivatás, ezért ingyen is szívesen csinálom, de a jobb feltételekhez nem árt a segítség. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, szükség van Önre, Rád is!

Szeretnék minél függetlenebbül dolgozni, „csak” a magam normáinak és az olvasóimnak megfelelni. Tervbe van véve a videós anyagok megjelentetése, illetve podcastek, „rádiós beszélgetések” publikálása is, hogy minél szórakoztatóbban, informatívabban, a lehetséges összes csatornára építve beszélhessek, beszélhessünk a hálózatról.

Segítsen, segíts abban, hogy minél színvonalasabban, profibban működhessen az oldal. Már havi 500 forint is sokat jelent, ami nagyjából egy gombóc fagylalt vagy egy sör ára, de számomra több: visszajelzés arról, hogy szükség van a munkámra.

Támogathatsz úgy, hogy rendszeresen, vagy egyszer átutalsz egy összeget erre a számlaszámra: Mező Gábor. OTP. Számlaszám: 11773425-82518642-00000000. A közleménybe annyit kell írni: Adomány.

A másik lehetőség a Patreon.


Ha ismeri, ismered a Patreon működését, akkor kattints az alábbi képre, és máris az oldalon találod magad.

Ha nem ismeri, ismered, hadd mutassam be röviden. A Patreon egy adománygyűjtő oldal. Használatával egyszerűen és kényelmesen lehet rendszeres támogatást küldeni A Hálózat oldalnak is. Akár névtelenül is. (Csak a Patreonon megadott felhasználói nevet és emailcímet látom, és csak én látom, a további adataidat nem továbbítja a szolgáltatás, és ezekkel sem élek, élhetek vissza.)

Fontos, hogy rendszeres, havi támogatásról van szó. Tehát a felajánlott összeget minden hónap elején automatikusan levonja a bankkártyáról vagy a Paypal-számláról a Patreon. De ezt bármikor meg lehet szüntetni! Az oldalra Google, Facebook vagy egyszerűen egy email-címmel is lehet regisztrálni, ezek után lehet megadni a felkínált támogatás összegét.

Sajnos, egyelőre csak angolul elérhető az oldal, de itt magyarul is elmagyarázzák, mit hogyan kell. És persze engem is meg lehet kérdezni, akár a Facebook-on, akár email-ben [mezogaborhalozat@gmail.com]. Segítek, hogy segíthessen!